Hoe verwijder je geschiedenis van je telefoon

20.10.2019
Auteur: Étienne

Dan is het de volgende dag tussen en in huis. Tik rechtsboven op Meer  Openen op nieuw tabblad. Wis je geschiedenis regelmatig.

Vink "Clear browsing history" aan. Tips Het is altijd verstandig om alle gegevens van je telefoon te halen, ook de geschiedenis, als je besluit om het toestel te verkopen. Deze data zijn namelijk goud waard voor reclame- en marketingdoeleinden.

Gebruik je een Chromebook thuis of op school? Advertentieinstellingen Google wijzigen om gepersonaliseerde reclame uit te zetten als je ingelogd bent Als je ingelogd bent bij Google, dan worden op overal op internet gepersonaliseerde advertenties getoond, speciaal op jou gericht. Op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag voor besteld, morgen in huis!

Als je alles wilt wissen, tik je op Alles. Kies voor "Algemeen". Als je de hele lijst wilt verwijderen, klik op het driepuntjes-menu in de blauwe balk bovenaan zie afbeelding en kies Activiteit verwijderen op basis van.

Was dit nuttig. Ja Nee.

Maar wat hierboven staat is alleen voor MAC? Dit komt doordat je browser deeltjes van de webpagina al heeft opgeslagen zodat je deze niet opnieuw hoeft te downloaden.
  • Dit doe je als volgt: Cache verwijderen Android smartphone Tot Android 7 1. Dan is het de volgende dag tussen en in huis.
  • Terug naar het overzicht. Dan is het de volgende dag tussen en in huis.

Cache data verwijderen vanaf Android 8 Oreo

Met omzet 24 milj. Hoe komt dit??? Tik rechtsboven op Meer  Openen op nieuw tabblad. Gerelateerde artikelen. Scrol helemaal naar beneden en druk op de optie 'Browsegegevens wissen'. Kies voor opties "verwijderen" en dan "geavanceerd". Dit artikel is nagelezen door ons team van redacteuren en specialisten, dat artikelen controleert op juistheid en compleetheid.

  • Snelkoppelingen naar die pagina's worden verwijderd van de pagina 'Nieuw tabblad'.
  • Is de telefoon klaar met resetten dan zal alle data worden gewist en is de telefoon teruggekeerd naar de fabrieksinstellingen.

Hennie 23 januari - Beste redactie-forumleden. Daarmee heeft de software gigant klaarblijkelijk wel de mogelijkheid voor de gebruiker iets ingeperkt. Een veel gebruikte app is CCleaner. Waarom het niet mogelijk is om ipv recent bezochte sites, bijvoorbeeld je favoriete bladwijzers te plaatsen is zeer vreemd.

Webhosting door Zylon. Deze vind je in het deel Advanced van Settings. Hiermee open je een nieuw venster met de instellingen van je browser. T-on 09 mei -

Harry 10 juni - Tik op "Wis alle inhoud en instellingen". Zag gisteren op de telefoon van mijn dochter mijn hele browse geschiedenis als zij via google gaat searchen op internet.

Vond je dit een nuttig artikel. Scrol hiervoor naar de knop Safari in de lijst en scrol check in online transavia obbligatorio beneden.

Deze betreffende websites doen dit niet, maar Google dat hoe verwijder je geschiedenis van je telefoon deze gegevens over jou bijhoudt - en omdat je ingelogd bent bij Google ook weet - en daardoor via zijn eigen Google Ads op websites automatisch aan jou kan tonen.

Wat is cache en waarom verwijderen

Een veel gebruikte app is CCleaner. Gegevens die niet worden verwijderd Er zijn andere typen gegevens die zijn gerelateerd aan je online activiteiten. Cookies zijn data die naar de server van de website gestuurd worden.

Je kunt bepaalde delen van je geschiedenis verwijderen. Maar goed, dat maakt niet zoveel uit want ik internet liever op mijn laptop!

Onderdelen iPhone Meest gekozen. In het volgende menu kies je voor andere apps of bijvoorbeeld games. Check jouw deal. Open de Instellingen-app. Verander de instellingen voor je berichtengeschiedenis. Tik op Geschiedenis. De geschiedenis op een Android toestel wissen Over de auteur.

Mede-oprichter van Telefoonabonnement.

Hoogste kwaliteit

Het kan zijn dat je naar beneden moet scrollen om deze optie te zien. Scrol naar beneden en tik op "Privacy". Neem gerust contact op:       rene telefoonabonnement. Je kunt je belgeschiedenis verwijderen zodat je gesprekken niet in de lijst met recente gesprekken worden weergegeven.

Ik ben afgestapt van het gebruik van Google producten! Lint-menu ribbon uit Microsoft Office aanzetten in LibreOffice. Snelkoppelingen naar die pagina's worden verwijderd van de pagina 'Nieuw tabblad'.

Deze pop-ups zijn niet altijd even fijn.

 Ontdek ook...