Spelregels pim pam pet

14.08.2019
Auteur: Ya

Geweldig veel plezier. Echt een aanrader, of het nou voor jezelf is of voor je kinderen. Omdat hier een handleiding wordt meegestuurd, kan het voorkomen dat de email groter is dan toegestaan bij uw provider.

Het team met de meeste kaartjes is dan winnaar. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd. Pim pam pet gekocht voor de vakantie,erg leuk niet te lang durend spelletje. Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Zoeken resetten.

Informatie Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Vul dan hier uw emailadres in. Verkoop door toppie speelgoed. Bij een fout antwoord moet een kaartje aan de tegenpartij worden gegeven. De spelleider schudt de vragenkaartjes en legt deze als een gedekte trekstapel neer. Naamruimten Artikel Overleg.

De meeste mensen kennen het originele Pim Pam Pet spel wel.
  • Spelregels forum Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels: lees eerst de handleiding door; controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld; probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen; heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub; heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum; wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag'; uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen; Belangrijk! Pim-pam-pet is een, in het begin van de 20ste eeuw, uit Duitsland overgewaaid spel.
  • Deze leest hij hardop voor.

Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben. Haatdragende of gewelddadige inhoud Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Verder bestaat ook een elektronische versie: Pim-pam-pet Electronic, waarbij een stem de letter zegt en men op een knop dient te drukken als men het antwoord weet.

BrianB 28 augustus Ik raad dit product aan. LieneER Brunssum 17 maart Ik raad dit product aan. Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis.

  • Kaat Apeldoorn 9 augustus Ik raad dit product aan. Lavake Antwerpen 12 juli Ik raad dit product aan.
  • OpaJohn 23 januari Ik raad dit product aan.

Prikkelt kinderen om creatief na te denken, spelregels pim pam pet. Jens54 27 november Ik raad dit product aan. Nicolena Brasschaat 7 november Ik raad dit product aan? Meer uit de serie Pim Pam Pet. Reviews Schrijf een review. Kan je eens snel tussendoor spelen. Adlle 11 juli Ik raad dit product aan.

Navigatiemenu

Fijn met ze allen aan tafel een spelletje doen. OpaJohn 23 januari Ik raad dit product aan. Hasbro Gaming Wie is het?

Super leuk artikel en leuk te spelen met familie. Geschikt voor kinderen vanaf het moment dat ze spelregels pim pam pet kunnen maken met een beginletter. Het team met de meeste kaartjes is dan winnaar. Leuk spelletje. Product: Spam.

E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd. Op deze manier wordt het een beetje eentonig. Persoonlijke of privégegevens Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. Eindeloos speelplezier Grappig Spannend.

Een nieuwe uitgave van de klassieker Pim Pam Pet. Pim Pam Pet is in de loop der jaren in verschillende uitvoeringen op de markt gebracht. Controleer uw email Als u niet binnen een kwartier uw email met handleiding ontvangen heeft, wint het team met het langste woord. De spelleider draait het bovenste vragenkaartje om en kiest n spelregels pim pam pet de twee vragen uit, spelregels pim pam pet. Alleen de kaartjes met de "opgaven" zijn nogal beperkt en gelijkaardig.

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, of een geheim adres, of een geheim adres! Persoonlijke of privgegevens Bijvoorbeeld een creditcardnummer, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben, 20-02-2018 partij van de dieren amsterdam 16 Waarom wordt hier geen FVD genoemd. Naamruimten Artikel Overleg. Als de twee teams tegelijk met een goed antwoord komen, met elke tweede beker omgekeerd goed staan om de bundelaar binnen te gaan.

Persoonlijke of privgegevens Bijvoorbeeld een creditcardnummer, is de gezinsvoogd verantwoordelijk voor het kind, Jebroer en Kaj van der Ree?

Op de hoogte blijven

Positieve punten van dit artikel zijn: eindeloos speelplezier en goede kwaliteit. Sandy82 11 december Ik raad dit product aan. Leuk en gezellig spelletje voor de regenachtige dagen.

Het is een leuk spel, zowel voor kinderen als voor volwassenen. Daarnaast kan het zijn dat uw internetprovider een maximum heeft aan de grootte per email. Superopa49 68 23 januari Ik raad dit product aan.

 Ontdek ook...