Volkswagen caddy maxi kombi vector

09.10.2019
Auteur: Ioanna

Bovendien bieden ze volop rijplezier. Stock Deals. Contacteer uw dealer.

Plan hieronder een proefrit in of download eerst de brochure. Doeltreffende veiligheid voor u. Met een laadruimte van cm is deze Caddy het meest veelzijdige voertuig op de markt. De APK-vervaldatum van je auto. Bovendien is er een ruime dakconsole pal boven de bestuurders- en passagierszetel. De Caddy met optionele vierwielaandrijving 4MOTION brengt u naar de mooiste plekken, dankzij zijn superieure trekkracht en indrukwekkende bochtstabiliteit.

Caddy Trendline.

De bediening is kinderspel. Audio- en navigatiesystemen! Multifunctioneel stuurwiel en schermen. Zuiniger dan ooit. De Caddy is veelzijdig: in- en uitladen kan haast niet gemakkelijker dankzij zijn lage laaddrempel en vlakke koffervloer.

De Caddy & Caddy Maxi, het blijft allemaal in de familie.

Open of sluit scherm Elektrisch bedienbare ramen. Zeer waarschijnlijk kon er geen voertuig-data bij het kenteken worden gevonden. Onze aanbiedingen. Uw nieuwe Volkswagen, net zoals u hem wenst. Soms een grote-hobby-wagen.

Brochure en prijslijst.

  • Zij-airbag vóór, plus hoofdairbag voor en achter Airconditioning "Climatic". Combi Maxi Trendline.
  • Geniet van het hoogwaardige rijcomfort. Onze aanbiedingen.

Met de Caddy TDI BlueMotion hebben we een voertuig ontwikkeld met een nog lager brandstofverbruik dan zijn voorgangers. Met de Caddy Combi ben je voorbereid op alles. Dit resulteert in een uitstekend rijcomfort zonder onderbreking van de vermogensopbouw. Volledig ontspannen. Verwarming en klimaatregeling.

Praktische privébestelwagen. Ruim. Hoog. Verrassend comfortabel.

Soms is het een riante passagierswagen. Een afspraak maken. Bumper gedeeltelijk gespoten.

Lees alles. Een afspraak maken. Maak direct een afspraak Altijd de actuele openingstijden Op de hoogte van exclusieve dealerkortingen? Soms een gooi-de-fiets-maar-achterin-wagen. Caddy Comfortline!

Meer weten?

Achterlicht met donker glas. Dit is de Caddy Combi. Voor deze functionaliteit moet u optimale cookies accepteren. Bagage in- en uitladen zoals u dat wilt. Dankzij de enorme ruimte en z'n praktische deuren is de Caddy Combi op alles voorbereid.

Soms een grote-hobby-wagen. Kies je uitvoering. Bekijk 'm. Bedien je telefoon veilig via de boordcomputer, het multifunctionele stuurwiel of het radio- en navigatiesysteem. Op naar het platteland, in de vrije natuur, volkswagen caddy maxi kombi vector. Het standaard omgevingscontrolesysteem Front Assist met City Emergency Braking System 4 gebruikt een radarsysteem om situaties te detecteren waarbij de afstand tot de voorligger kritisch is, en vermindert de remafstand. Entertainment verzekerd tijdens elke rit.

Onze aanbiedingen.

Vul dan hier je kenteken en je krijgt de belangrijkste informatie over je auto. DSG-versnellingsbak met dubbele koppeling. U wilt meer informatie in een document? Blijf op de hoogte terwijl u rijdt.

Lees meer over rijstabiliteit. Bescherm uw bagage. Bekijk hem hier?

 Ontdek ook...